Centrul distracției se mută la Techirghiol. Ce surprize a pregătit primarul Adrian Stan

1611
1
Centrul distracției se mută la Techirghiol. Ce surprize a pregătit primarul Adrian Stan - adrianstanprimartechirghiol27-1440000966.jpg

Articole de la același autor

Sute de persoane sunt așteptate să petreacă, timp de două zile, la "Zilele orașului Techirghiol", eveniment ce se va desfășura pe parcursul a două zile, respectiv, 22 și 23 august, acesta fiind organizat de Primăria orașului Techirghiol, Consiliul Local Techirghiol și Casa de Cultură "Constantin Tănase". 


Programul atent ales de către orga-nizatori este menit a satisface gustul tuturor categoriilor de vârste, astfel încât de la mic la mare să se bucure de aceste două zile de sărbătoare. 


Manifestările vor debuta cu o ședință festivă a Consiliului Local Techirghiol, ce se va desfășura la Casa de Cultură "Constantin Tănase" din oraș. 


"În cadrul acestei ședințe, vor fi prezentate delegațiile oficiale străine, invitații speciali și, ca în fiecare an, atunci când este sărbătoarea orașului nostru, încercăm printr-un gest firesc să ne arătăm prețuirea pentru vârstnicii localității, pentru acele familii care au știut să descopere și să păstreze frumos secretul căsniciei de aur prin acordarea de diplome și premii speciale. Izvorâtă din armonia multi-culturalității, această frumoasă sărbătoare va cuprinde diverse manifestări cultural-artistice și sportive. Totodată, va avea loc un vernisaj de obiecte tradiționale, expoziție de preparate culinare, muzică, fanfară, spectacol de ansambluri folclorice, meciuri demonstrative de fotbal, kureș, spectacol de muzică ușoară, umor și diverse concursuri.


Pe parcursul acestor două zile, îi așteptăm pe toți locuitorii orașului Techirghiol, dar și pe turiștii aflați în concedii în localitate", a declarat primarul orașului Techirghiol, Adrian Stan. 


Așadar, startul petrecerii se va da sâmbătă, 22 august, de la ora 17.00, când va avea loc deschiderea ofi- cială a celei de-a XV-a ediții a Zilelor orașului Techirghiol. Cuvântul de început îl va avea edilul localității, Adrian Stan, care va prezenta și invitații, programul manifestărilor, delegațiile străine, consulatele prezente. Ulterior, se vor acorda diplome și premii persoanelor de peste 85 de ani, veteranilor și cuplurilor cu peste 50 de ani de căsătorie. 


De la ora 18.00, va avea loc o frumoasă expoziție de artă culinară cu vânzare. Acțiunea se va desfășura în aer liber, în parcul de la Monumentul Eroilor, fiind organizată de comunitățile tătară, turcă și aromână. Începând cu ora 18.30, ansamblurile artistice vor defila pe faleză, iar de la ora 19.00, pe scenă vor urca cei care vor oferi un program de folclor românesc și dansuri tradiționale ale minorităților ce conviețuiesc în Techirghiol. 


În cea de-a doua zi, duminică, 23 august, în intervalul 9.00 - 13.00, vor avea loc lupte de nămol, dar și mai multe concursuri de înot, yachting, fotbal și lupte tătărești. Distracția va continua de la ora 18.00 cu festivalul Qatlama și concerte în aer liber, închiderea evenimentului urmând să aibă loc la ora 23.30, cu un fabulos foc de artificii. 


Comentează știrea

borat
20 august 2015
Hmm

Sa-l chemati si pe tovarasul din Eforie poate invata si el ceva nu sa puna taxa de infrumusetare pe crestera muntilor de gunoiaie , tarabe din vremurile Ceausiste mizerie si rusine pentru o statiune de interes national asa cum este afisul de la intrare in Eforie oare nimeni nu se sesizeaza de incompetenta acestei persoane, lipsa de preocupare fata de populatie si turistii care ne calca statiunea, suntem cea mai ieftina statiune cu cei mai ieftini si lipsiti de educatie turisti si asta datorita celor incompetenti care ne conduc si elibereaza autorozatii fara nici cel mai mic studiu. Priviti in jurul vostru dragi alesi la statiunile care sunt pe litoral si faceti comparatie care sunt realizarile si proiectele lor. Voi oare chiar nu vedeti cum se circula prin statiune , masini parcate pe ambele sensuri unde parcarea este interzisa, lazi de plastic peste tot care tin locuri de parcare lipsa toala de "militieni"care sa faca si ei putina ordine, Doamne nici la tara pe vremuri de mult apuse nu am mai vazut o asemenea localitate .... RUSINE DOMNILOR ALESI (pardon tovarasi) POATE ODATA SE SESIZEAZA O AUTORITATE DE LIPSA VOASTRA DE PROFESIONALISM.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2957 secunde