Ce miniștri ar putea fi remaniați

199
Ce miniștri ar putea fi remaniați - ministriremaniati-1416937047.jpg

Articole de la același autor

Ioana Petrescu (Finanțe), Remus Pricopie (Educație) și Constantin Niță (Economie) se numără printre miniștrii care ar putea fi remaniați de premierul Victor Ponta, din viitorul Cabinet urmând să nu mai facă parte nici majoritatea miniștrilor delegați, au precizat, pentru Mediafx, surse politice.

Sursele citate au arătat că, în afară de Petrescu, Pricopie și Niță, care sunt miniștri plini, Ponta ar putea să-i remanieze și pe Mihnea Costoiu (ministru delegat pentru Cercetare), Bogdan Stanoevici (ministru delegat pentru Românii de pretutindeni), dar și pe alți miniștri delegați, cu scopul de a comasa ministerele. Miniștri delegați mai sunt Darius Vâlcov (Buget), Florin Jianu (IMM-uri și Turism), Doina Pană (Ape, Păduri și Piscicultură), Răzvan Nicolescu (Energie), Aurelia Cristea (Dialog social).

Pe de altă parte, surse parlamentare au precizat că premierul Victor Ponta i-ar fi promis liderului PLR, Călin Popescu-Tăriceanu, două posturi de miniștri în viitorul Guvern, unul dintre acestea fiind portofoliul Finanțelor.

Sursele citate au mai arătat că vicepremierii actuali vor fi menținuți și în viitorul Cabinet.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Noiembrie 2014
Stire din Economie : Bugetul pătimirii naționale
Luni, 10 Noiembrie 2014
Stire din Actual : India are un ministru al Yoga
Marţi, 14 Octombrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Materie nouă pentru elevi!
Pagina a fost generata in 0.8949 secunde