Candidații PNL la alegerile locale, stabiliți până pe 10 iulie

175
Candidații PNL la alegerile locale, stabiliți până pe 10 iulie - pnlstabilirecandidati-1592842870.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anunțat, ieri, că până pe 10 iulie vor fi stabiliți candidații liberali la alegerile locale.

"Privitor la alegerile locale am stabilit mai multe lucruri - termenul de 10 iulie ca termen pentru stabilirea candidaților partidului pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean și de primar în fiecare localitate", a spus Orban, după ședința BEx al PNL.

El a arătat că s-a discutat și despre pregătirea programului de dezvoltare locală cu care se va prezenta echipa de candidați ai PNL în fiecare localitate și în fiecare județ și corelarea acestor programe cu cele guvernamentale, cu cele finanțate din fonduri europene.

Orban a indicat că printre aceste măsuri se află programul de extindere a distribuției de gaze naturale, program care va beneficia de finanțare de un miliard de euro - 200 de milioane de euro în cursul acestui exercițiu financiar multianual 2014-2020 și 800 de milioane de euro în exercițiul financiar multianual 2021-2027.

Președintele PNL a menționat că vor mai exista discuții cu partenerii de dreapta privind stabilirea candidaților la locale în sectoarele din București. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5497 secunde