Biroul Politic Național al PNL se reunește la Neptun

176
2
Biroul Politic Național al PNL se reunește la Neptun - liberaliilaneptun-1504020153.jpg

Articole de la același autor

Biroul Politic Național al PNL, cât și grupurile parlamentare ale partidului se vor reuni, la Neptun, în perioada 1 - 2 septembrie. 


Conform programului transmis de liberali, în prima zi, de la ora 18.00, va avea loc ședința Biroului Permanent Național, întâlnire ce va avea loc la hotelul Doina, din stațiunea Neptun. 


A doua zi, tot de la ora 18.00, va avea loc o nouă ședință a Biroului Permanent Național, dar, de această dată, vor fi prezente și grupurile parlamentare, plus europarlamentarii liberali.


Comentează știrea

Lazar
30 august 2017
Biroul PNL

Domni PNL-isti am o mare curiozitate si nerabtator,sa vad sau daca se aude ce prezinta Dl Parlamentar PNL de C-ta Secretaru Filialei C-ta cu ce masuri inventi,idei, vine in fata Biroului Politic National PNLDaca va rog si eu nu imi puteti sa transmiteti tezele de prezentare daca le are sa le citesc si eu poate va vin in ajutor cu o ideie Liberara din Germania ca sunt toti in preajma alegerilor de pregatire pentu 24 septembrie daca va sunt de ajutor,daca nu va Felicit si mergeti in continuare pe mana lui ca o sa catigati procente de la puplicul Constantean.

Cristi
30 august 2017
Cine ? Ce ?

Il tot vad pe Tandala asta de Orban si ba ma apuca o tristete adanca , dintr-asta provinciala , de luat campii , ba ma pufneste rasul , la gandul ca viata este doar o gluma si ca Tandala , este totusi fratele , ogarjit si inutil , al legendarului Pacala , roman de-al nostru si patriot . Ce cauta ipochimenul asta in viata publica ? Ce cauta toti papagalii aia din anturajul sau in fata alegatorilor ? Si-au probat pe deplin incapacitatea , s-au demascat , adica , ce mai vor sa faca ? Cred ei , cumva , ca ne vor pacali la infinit ? Partid de umbre decalibrate , fara culoare , fara gust , dar cu miros de hoit , de putreziciune , a anuntat ,,guvern din umbra'' si gata , si-a facut datoria ... Nu curatenie de toamna , nu ofensiva morala , nu etica impusa in partid , ci tot aceeasi sforaiala plictisitoare , gretoasa , cu aceiasi rinoceri , plouati , decolorati , consumati , tembelizati , care , inca ne cred capabili de prostia , chiar imbecilitatea , de a-i mai vota ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5144 secunde