"Berlinul va sprijini Bucureștiul"

66

Articole de la același autor

Ambasadorul german, Werner Hans Lauk, a declarat, la recepția de Ziua Unității Germane, că Berlinul va sprijini Bucureștiul în respectarea angajamentelor privind statul de drept, revizuirea Constituției și continuarea reformelor. Diplomatul german a precizat că relațiile româno-germane sunt "strânse, diverse și la nivel de egalitate", iar vizita la Berlin a premierului Victor Ponta, din iulie, a contribuit "cu noi impulsuri în acest sens".




Werner Hans Lauk a subliniat că România a depășit criza economică și financiară internațională mai bine decât alții "datorită unor reforme curajoase". "Acest lucru ne dovedește că reformele structurale, chiar dacă au fost și sunt dureroase pentru mulți, au readus per ansamblu economia și societatea pe un drum ascendent, mai solid și mai stabil".


Ambasadorul german le-a transmis liderilor de la București sprijinul țării sale în ceea ce privește statul de drept și revizuirea Constituției. "Noi vă vom sprijini în baza angajamentului comun în cadrul UE în ceea ce privește statul drept, continuarea consecventă a acestor procese reformatore, precum și în ceea ce privește reviziurea Constituției. Sunt încrezător că drumul început al reformelor va propulsa România mai departe în calitate de partener al Germaniei", a mai spus Lauk, citat de Mediafax.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Ianuarie 2013
Stire din Economie : Designerii români expun la Berlin
Pagina a fost generata in 0.3968 secunde