Băsescu, despre desemnarea lui Cîțu premier: "O alegere catastrofală!"

347
Băsescu, despre desemnarea lui Cîțu premier:
Fostul președinte Traian Băsescu este de părere că Florin Cîțu nu are nicio șansă să facă o majoritate în care să atragă și PSD sau chiar Pro România.

"Din punct de vedere al economistului, alegerea președintelui a fost excepțională, a ales un economist excelent. Din punct de vedere al premierului care trebuie să coaguleze o majoritate, alegerea președintelui este catastrofală. Cîțu nu va reuși să pună cap la cap o construcție politică, una care să dea României un guvern stabil. În primul rând, a fost unul din adversarii cei mai acerbi ai PSD, adesea explicând calificat care este dezastrul guvernării PSD, ceea ce PSD-ul nu recunoaște și ceea ce PSD-ul este obișnuit să sancționeze. PSD-ului, când îi spui că face greșeli, erori, el de regulă nu se uită să vadă ce a făcut, ci încearcă să se răzbune pe cel care i-a spus-o. Deci, Cîțu nu are nicio șansă să facă o majoritate în care să atragă și PSD sau chiar Pro România", a declarat Traian Băsescu, astăzi, la RFI.

Întrebat ce va face în Parlament la învestitură Partidul Mișcarea Populară, al cărui președinte fondator este, Băsescu a răspuns: "PMP-ul, cu certitudine, va face ce a făcut și la Guvernul Orban II: va vota, dacă va avea ocazia, va vota Guvernul Cîțu".

Sursa: Agerpres

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5862 secunde