Autoturisme noi pentru practica elevilor de la Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida" din Constanța

230
Autoturisme noi pentru practica elevilor de la Liceul Tehnologic

Articole recomandate

Unitatea de învățământ a achiziționat cu fonduri de la Primăria Municipiului Constanța, două mașini noi pe care elevii vor putea să învețe să conducă.


Monica Răgușilă – directoarea Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida din Constanța"- Cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța am achiziționat aceste două autoturisme care ne sunt foarte utile.  Noi avem clase de învățământ dual și clase de profesională care au în programa școlară modulul "Conducerea autovehiculelor", iar ei fac practică de conducere auto șI legislație.


Cristina Dragomir- director executiv adjunct al Direcției Tehnic Administrativ din cadrul Primăriei Municipiului Constanța: "Este vorba despre două autoturisme în valoare de 72.500 de lei, luate prin achiziție de către unitatea de învățământ cu bani prin rectificare bugetară de la Primăria Municipiului Constanța. 


Mașinile vor fi folosite pentru clasele din învățământul profesional și dual, deoarce partea aceasta de practică este foarte importantă în formarea profesională a elevilor. Primăria Municipiului Constanța sprjină și învățământul profesional și învățământul dual cu o dotare adecvată. În urmă cu scurt timp, la Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida din Constanța" au fost achiziționate două table interactive dar și pe parcursul anului precedent Primăria Constanța a alocat o sumă importantă de bani pentru igienizarea sălilor de curs și pentru băile de la internat".


În funcție de disponibilitatea bugetară, toate unitățile de învățământ care depun note de fundamentare pot primi finanțări complementare din partea Primăriei Municipiului Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3216 secunde