Anunț important de la Primăria Techirghiol. Vizați sunt cei cu datorii la bugetul local

229
1
Anunț important de la Primăria Techirghiol. Vizați sunt cei cu datorii la bugetul local - anuntimportantprimarietechirghio-1452527906.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din orașul Techirghiol au decis să vină în sprijinul locuitorilor, iar la ultima ședință au aprobat procedura de scutire și scutirea de la plata majorărilor de întârziere aferente obligațiilor bugetare, constând în impozite și taxe locale, redevența, chiria, datorate bugetului local de către persoanele fizice și juridice pe raza UAT Techirghiol, pe perioada 1.01.2016 - 31.03.2016.

"Pentru a beneficia de scutire, solicitanții vor depune la registratura instituției, până la data de 31.03.2016, o cerere temeinic justificată.

Cererea privind scutirea de la plata majorărilor de întârziere aferente impozitelor, taxe-lor, chiriilor și redevențelor, va fi analizată în termen de maxim trei zile lucrătoare de la data înregistrării", a spus viceprimarul cu atribuții de primar, Iulian Soceanu.

Ulterior, în urma analizei efectuate, se va întocmi un referat de către serviciul de specialitate, care va fi supus spre aprobare viceprimarului cu atribuții de primar al orașului Techirghiol. În baza analizei și a referatului de acordare/neacordare de către persoanele din biroul de specialitate, se va emite decizia privind acordarea sau neacordarea scutirii. 

Comentează știrea

iancu
12 ianuarie 2016

Invata sa faci bani! Invata sa faci bani, cu un curs exceptional si GRATUIT! Pas cu pas, cu multe detalii clare si simple, invata sa faci bani! Cand vrei cu maxima seriozitate acest curs, cere informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9126 secunde