Aleșii locali se întrunesc, mâine, în ședință

157
Consilierii locali municipali se vor întruni, mâine, de la ora 12.00, la Hotel Malibu, în ședință ordinară, pentru a dezbate cele 33 de proiecte de hotărâre care se găsesc pe ordinea de zi. Printre acestea, se numără rectificarea bugetului municipal pe anul 2012, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli, precum și lista de investiții pe acest an a regiilor și societăților din subordinea Consiliului Local Municipal Constanța: RADET, RATC, RAEDPP și Confort Urban.
Alte proiecte fac referire la atribuirea de licențe de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale de către SC Fili Travel SRL și SC Timona SRL. Aleșii locali vor mai lua în discuție și proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici ce privesc obiectivul de investiții Mamaia Teleschi prin care se dorește realizarea unei instalații de agrement nautic pe Lacul Siutghiol. De asemenea, consilierii locali vor aproba vânzarea prin negociere directă a unor imobile aflate în proprietatea domeniului privat al municipiului Constanța.
De asemenea, pe ordinea de zi se află un proiect de hotărâre privind aprobarea organizării rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de stat și particular din municipiul Constanța pentru anul școlar 2012-2013.
Consilierii vor mai discuta proiectul de achiziție de servicii de asistență și reprezentare juridică în vederea apărării intereselor municipiului Constanța în fața instanțelor de judecată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Perodin Dede: "Nu sunt agreat în partid"
Pagina a fost generata in 0.321 secunde