Aleșii locali constănțeni, vot favorabil pentru asfaltări și recompense pentru elevi. Terenurile pentru biserici, în așteptare

418
3
Aleșii locali constănțeni, vot favorabil pentru asfaltări și recompense pentru elevi. Terenurile pentru biserici, în așteptare - sedintacl-1503677857.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali ai municipiului Constanța s-au reunit, vineri, în cadrul unei ședințe. Pe ordinea de zi se aflau 29 de proiecte, însă cinci dintre acestea au fost retrase.

Mai exact, a fost scos de pe ordinea de zi proiectul referitor la revizuirea tehnică a investiției ce vizează reparațiile capitale și modernizarea pasajului Cumpenei. Un alt proiect retras făcea referire la aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de strada Belvedere, alee de acees și proprietăți private. Cel de-al treilea proiect retras viza transmiterea în folosință gratuită către Serviciul Public de Asistență Socială Constanța a unor imobile situate în Constanța. Și, în fine, ultimele două proiecte priveau atribuirea în folosință gratuită a unor terenuri în vederea edificării unor biserici. Concret, este vorba despre un teren în suprafață de 1.109 mp situat în Constanța, șoseaua Mangaliei – zona Billa și un teren de 300 mp, situat pe B-dul Mamaia, intersecția cu B-dul Aurel Vlaicu, unde se dorește edificarea Capelei Tinerilor.

Pe de altă parte, au fost aprobate proiecte ce prevăd asfaltarea unor străzi din cartierul Baba Novac. Mai exact, în prima etapă, sunt luate în obiectiv Aleea Vâscului, str. Breaza, str. Crasna, str. Prislop, str. Alexandru Șteflea, str. Horia Grigorescu - tronson 2, str. Govora - tronson 2, str. Arnota. 

"În cartierele noi ale municipiului Constanța, urmare a dezvoltării acestora, este necesar să se execute lucrări pentru realizarea străzilor ce asigură circulația în zonă. Străzile noi care urmează a fi realizate sunt situate în cartiere noi și au funcționalitate distinctă, iar promovarea acestora se va face cu respectarea legislației în vigoare cu privire la investițiile realizate din fonduri publice. Inițial a fost aprobată o valoare estimativă pentru 33 de străzi, respectiv 11,8 milioane lei", a susținut primarul Decebal Făgădău.

De menționat este faptul că aceasta este doar prima etapă în demararea proiectului de asfaltare a străzilor din cartierul Baba Novac.

Nici elevii nu au fost uitați, astfel că proiectul privind acordarea de recompense financiare elevilor premiați la olimpiadele sau concursurile școlare internaționale și profesorilor îndrumători a trecut fără probleme de votul aleșilor.

"Administrația locală se mândrește cu toți constănțenii, atât cu cei care, zi de zi, contribuie prin efort și muncă la dezvoltarea orașului, cât mai ales cu cei care duc numele municipiului Constanța peste hotare, prin performanță obținută la nivel internațional. Unii sunt cunoscuți, alții nu, însă performanțele sunt la fel de mari. Printre valorile constănțene ale căror nume sunt mai puțin cunoscute, dar ale căror rezultate sunt remarcabile, se numără și vârfurile din educație, atât elevii care au obținut medalii la concursurile și olipiadele internaționale, cât și profesorii pregătitori", susține primarul Decebal Făgădău în expunerea de motive.

Drept urmare, Răzvan Mihai Ursu care a obținut medalia de argint la Olimpiada Internațională Pluridisciplinară Tuymaada 2017 și profesorul coordonator Ion Băraru, precum și Edis Memis care a luat premiul II la aceeași competiție dar a avut-o pe Cristina Văcărescu profesor coordonator vor primi câte o recompensă în valoare de 2.000 de lei din partea Primăriei Constanța.

Comentează știrea

Papu
26 august 2017
Biserici, biserici.....

Oameni buni, când se va termina mascarada asta cu bisericile ?. Acești impostori de pochi profită că voi cei aleși nu aveți curajul să-i înfruntați și să le dați peste nas. Așa ceva e de neconceput, că nimeni nu are curajul să oprească această mafie bisericească care are ca singur scop îmbogățirea pochilor pe spinarea prostimii. Chiar sunteți orbi și nu vedeți vilele și mașinile de lux pe care le au ?. De cine vă e frică, de Cel de Sus că nu veți mai ajunge în RAI ? Oricum nu veți ajunge la cât furați și probabil sunteți invidioși pe pochi că fură mai mult ca voi și în sfârșit ați amânat pentru scurt timp "doleanțele" lor !!!!! Vă e frică de pochi mai ceva ca de DNA. Cât de prost poți să fii, cât de incult, să te lași manipulat de acești impostori ai bisericii ?!

DODO
26 august 2017
???

numai trei teme au avut sau restul nu merita atentia Cred ca informatia din articol este incompleta

garda de otel
27 august 2017
pe cand?

pe cand o propunere de mutare a tiganilor din cartierul bonduelle&fagabou?si chiar de a se interzice difuzoarele de la biserici ?cine vrea sa asculte slujba se duce la biserica ,dar noi ceilalti ce vina avem?circula si un banc pe tema asta:"cica rusii s-au interesat cand pot trece cu 3 submarine in asa fel incat sa nu se intalneasca cu vreun vas plin cu oi romanesc,raspunsul a fost:dumunica , toate oile sunt la biserica"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8451 secunde