Aleșii județeni, convocați în ședință CJC. Ce proiecte se află pe ordinea de zi

454
Aleșii județeni, convocați în ședință CJC. Ce proiecte se află pe ordinea de zi - fondcjc-1574788096.jpg

Articole de la același autor

Consilierii județeni se reunesc, vineri, 29 noiembrie, de la ora 13.00, în cadrul unei ședințe ordinare, aceștia fiind convocați de președintele CJC, Horia Țuțuianu, în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ. 


Pe ordinea de zi, se află 33 de proiecte de hotărâre, printre acestea fiind și cele care vizează demisia din funcția de consilier județean a liberalului George Măndilă, dar și cel care face referire la validarea înlocuitorului său, Nicolae Ciucă. 


Un alt proiect face referire la aprobarea transmiterii în administrarea Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța "în reorganizare, in judicial reorganisation, en redressment" a unui buldoexcavator cu accesoriile aferente, achiziționat în cadrul proiectului "Monitorizarea și protejarea în comun a mediului înconjurător în Bazinul Mării Negre" - ALERT. Preluarea unui bun imobil din domeniul public al comunei Chirnogeni și înscrierea acestuia în domeniul public al județului Constanța este un alt proiect ce urmează să fie aprobat de aleșii județeni. 


Tot pe ordinea de zi se mai află și proiectele ce fac referire la aprobarea dezmembrării unui teren proprietate publică a județului Constanța situat în localitatea Băneasa, în trei loturi, în vederea edificării unor locuințe protejate pentru persoane cu dizabilități, precum și aprobarea dezmembrării unui teren proprietate publică a județului Constanța, situat în localitatea Topraisar, în două loturi în vederea edificării unor locuințe protejate pentru persoane cu dizabilități. 


Nici proiectul ce vizează darea în folosință gratuită a sălii de spectacole din cadrul Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, în data de 17.12.2019, pentru organizarea spectacolului "Timpul faptelor bune", nu a fost uitat, acesta urmând să fie aprobat în ședința de vineri. 
Totodată, aleșii vor vota proiectul de hotărâre privind darea în folosință gratuită Federației Române de Taekwon-do ITF a Sălii de ceremonii situată în Pavilionul Expozițional Constanța, în perioada 17-23 august 2020, pentru organizarea "Stagiului Național". 


XXX 
Un alt proiect așteptat cu interes de primari este cel care privește modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr. 182/30.07.2019 privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din TVA pe anul 2019, pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale. 


În ceea ce privește partea financiară, cele mai multe proiecte aflate pe ordinea de zi vizează rectificarea bugetelor de venituri și cheltuieli  și modificarea listei de investiții pe anul 2019 pentru mai multe instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Constanța. Este vorba despre Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Muzeul de Artă Constanța, Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada", Teatrul de Stat Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Direcția de Evidență a Persoanelor Constanța, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Delfinul, Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea, Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5297 secunde