Aleșii județeni, convocați de Horia Țuțuianu în ședință ordinară

333
Aleșii județeni, convocați de Horia Țuțuianu în ședință ordinară - consiliuljudeteansedinta22-1561323044.jpg

Articole de la același autor

Consilierii județeni se reunesc, astăzi, în ședința ordinară a lunii iunie. Întâlnirea va avea loc la ora 13.00, în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Județean Constanța. Pe ordinea de zi se află 19 proiecte de hotărâre. Dintre acestea, 16 sunt  inițiate de președintele CJC Horia Țuțuianu și trei de vicepreședintele Claudiu Palaz.
Printre acestea se află proiectele ce fac referire la actualizarea monografiei economico-militare a județului Constanța și emiterea acordului Consiliului Județean Constanța pentru  S.C. E-Distribuție S.A. în vederea realizării lucrărilor "racordare la rețeaua electrică a locului de consum repompare Călărași" – sediu RAJA S.A. Totodată, consilierii vor trebui să voteze proiectul de hotărâre privind aprobarea Caietului de Obiective pentru concursul de proiecte de management de la Teatrul de Stat Constanța.


În ceea ce-l privește pe Claudiu Palaz, acesta a inițiat trei proiecte. Primul vizează actualizarea Programului de transport public de persoane prin curse regulate în trafic județean, valabil în perioada 2014-2019, aprobat prin HCJC nr.400/2013. Al doilea face referire la darea în folosință gratuită Federației Române de Șah a sălii de ceremonii de la etajul Pavilionului Expozițional Constanța, în perioada 19-29 Septembrie 2019 pentru desfășurarea "Campionatului Național de Șah pe echipe de seniori". Și, în fine, cel de-al treilea proiect vizează darea în folosință gratuită Federației Europene de Kung-Fu a Sălii de expoziție din Pavilionul Expozițional Constanța, în data de 25 august 2019 pentru desfășurarea "Campionatului Mondial de Kung-Fu" și în data de 15 Decembrie 2019 pentru organizarea "Concursului Internațional de Kung-Fu".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5861 secunde