ALDE îl susține pe Tăriceanu la prezidențiale

108
ALDE îl susține pe Tăriceanu la prezidențiale - tariceanu32342000-1563196854.jpg
ALDE îl susține pe Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidențiale din toamnă, a anunțat Cătălin Harnagea, consilierul președintelui Senatului. Liberal-democrații încearcă o alianță cu Pro România.


"Noi avem candidat! Candidatul nostru este domnul Călin Popescu Tăriceanu. Săptămâna viitoare vom anunța oficial și foarte probabil vom merge în alegerile prezidențiale în alianță cu Pro România", a spus Cătălin Harnagea, consilierul lui Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

PSD va avea candidat propriu la alegerile prezidențiale, potrivit unor surse social-democrate citate de România TV. Ședința PSD a fost una foarte tensionată. Viorica Dăncilă a țipat la Paul Stănescu atunci când a venit vorba de prezidențiabilul PSD. Asta în timp ce Gabriela Firea i-a reproșat Vioricăi Dăncilă că a încălcat o regulă de bază în comunicarea cu partidul. De asemenea, Viorica Dăncilă i-a anunțat pe membrii Comitetului Executiv că ea va fi prima care va demisiona dacă PSD nu va intra în turul II la prezidențiale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4428 secunde