Administrația locală din Techirghiol atribuie terenuri tinerilor din localitate

353
Administrația locală  din Techirghiol atribuie terenuri tinerilor  din localitate - primariatechirghiol2-1457272780.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Local Techirghiol ur-mează să atribuie tinerilor din localitate, în folosință gratuită, terenuri din domeniul privat al orașului, pentru construcții de locuință, proprietate personală.

Practic, ei vor să pună în aplicare Legea 15/2003 care prevede că de această facilitate beneficiază, o singură dată, tinerii care la data depunerii cererii au vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani. În plus, ei trebuie să mai îndeplinească și alte condiții, cum ar fi să aibă domiciliul stabil în Techirghiol și să nu fi deținut în proprietate personală o locuință sau un teren destinat construirii unei case în localitatea unde solicită atribuirea, cât și în alte localități.

Atribuirea loturilor de teren se va efectua în funcție de punctajul obținut de solicitanți. Astfel, cei care solicită un teren pe care l-au deținut în folosință părinții sau bunicii petentului vor primi 50 de puncte. Totodată, și persoanele căsătorite primesc 50 de puncte. În plus, cei care au unul sau mai mulți copii mai primesc încă 50 de puncte, în timp ce persoanele care stau în locuințe naționalizate, afec-tate de calamități sau în chirie primesc 20 de puncte. De asemenea, cei care dovedesc că au venituri pentru construcția unei locuințe beneficiază de 20 de puncte, iar pentru locuirea mai multor persoane în același spațiu, se mai acordă încă 20 de puncte.

Cererea de atribuire a terenului și documentele aferente pentru îndepli-nirea unui punctaj cât mai bun se depun la compartimentul Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Techirghiol. Termenul limită pentru depunerea acestora este 15 martie 2016. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2368 secunde