Administrația locală, amenzi pentru proprietarii care nu își îngrijesc terenurile

248

Articole de la același autor

Proprietarii de terenuri de pe raza municipiului Constanța trebuie să igienizeze periodic terenurile pe care le dețin. Poliția Locală desfășoară permanent acțiuni de identificare a acestor terenuri care pun în pericol sănătatea noastră a tuturor și strică imaginea orașului.

"După ce sunt identificate terenurile lăsate în paragină, proprietarii sunt somați să remedieze cât mai repede situația. Dacă nu se conformează, sunt sancționați cu amenzi cuprinse între 3.000 și 6.000 de lei pentru persoane fizice și între 25.000 și 50.000 de lei pentru persoane juridice", anunță purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru. Anul acesta, polițiștii locali constănțeni au identificat câteva sute de terenuri neîngrijite sau transformate în locuri de depozitare a gunoiului în diferite zone ale orașului: Palazu Mare, Tomis Plus sau Anadalchioi. Cele mai mari probleme par a fi în cartierul Veterani. Numai în această săptămână au fost identificate în acest cartier 24 de terenuri insalubre, cu vegetație în exces sau transformate în depozite de deșeuri inerte. Proprietarii au fost notificați și trebuie să remedieze situația .

Dacă observați astfel de terenuri neîngrijite sau persoane care aruncă gunoaie în zonele neamenajate, puteți sesiza Poliția Locală, la numărul de telefon de la dispecerat, 0241/484.205, sau la numărul pentru aplicația WhatsApp – 0799/606.142.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4052 secunde