A noua ediție a campaniei "Curățăm Constanța Noastră", la final

296
A noua ediție a campaniei

Articole de la același autor

A noua ediție a campaniei "Curățăm Constanța Noastră" a unit 3.000 de constănțeni din toate cartierele din oraș în acțiuni de igienizare, ecologizare și ecologizare. 


În luna octombrie, luna curățeniei generale, au fost colectate 820 de tone de deșeuri, s-au plantat peste 14.000 de flori perene și aproape 800 de plante ierboase. Au fost toaletați și s-au făcut lucrări de corectare a coroanei la aproape 500 de arbori care puneau în pericol siguranța circulației rutiere și pietonale. 


S-au implicat în campania demarată de Primăria Municipiului Constanța 967 de asociații de proprietari, 62 unități de învățământ (28 grădinițe, 17 școli și 17 licee), peste 250 de sportivi de la 14 cluburi constănțene, dar și zeci de firme private. De asemenea, au participat la curățenia de toamnă și angajații Serviciului Public de Impozite și Taxe, ai Direcției Generale de Asistență Socială, ai Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice, ai CT Bus și ai Primăriei Municipiului Constanța. 


"Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care au participat și au înțeles că doar prin contribuția fiecăruia dintre noi ne vom putea mândri cu un oraș curat și mai frumos. Implicarea noastră în astfel de acțiuni are ca rezultat un mediu sănătos și curat", au transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4772 secunde