A MURIT fostul premier RADU VASILE

457
1
A MURIT fostul premier RADU VASILE - raduvasile-1372838833.jpg

Articole recomandate

Fostul premier țărănist Radu Vasile, în vârstă de 71 de ani, a murit în această dimineață în jurul orei 4.00, conform evz.ro. El suferea de cancer la colon și urma un tratament în Israel.
Informația a fost confirmată pentru Evenimentul zilei de liderul PNȚCD, Aurelian Pavelescu.
În 2010, fostul premier a suferit o intervenție chirurgicală. Radu Vasile a fost prim ministru al României între 1998 și 1999, propus de PNȚCD. El a fost senator în legislaturile 1992- 1996, 1996 - 2000 și 2000 - 2004 din partea Partidului Democrat.


Comentează știrea

Liviu Chilian
3 iulie 2013
Rudarul ot Valcea a inceput distugerea Romaniei!

Asa arata un Rudar-Bulgar - parul albit nu l'a facut...Roman. A fost fatat in Valcea. Inaintasii lui au fost robi manastiresti(??? - ce ti'e si cu "crestinii" astia popi, sa robeasca ei, "credinciosii, fiii lui Iisus Christos", alte fiinte "umane"). I'a urat de moarte pe Romani, urmarea fiind ca si'a tras muiere gabora-ungureasca - deh, sangele apa nu se face. Tipul lui Ciorbea! A fost TOCILAR in timpul coMuismului, reusind sa obtina "diploma" in istorie. Din istoric, a devenit politicastru tzakanist si prim sinistru, pozitie criminala de care s'a folosit CA SA INCEAPA DISTRUGEREA fostei Romanii. Da! Radoslav Vasiliev va ramane in istoria Romanilor ca INITIATORUL alienarii Romanilor, distrugerii economiei Romaniei si nasul Rromarlaniei. Va ramane in istorie si cu numele de "prim-sinistrul cu GHIUL de aur de un kil 'pa'desht". Si inca un amanunt despre...prima familie sinistra Vasiliev - in vizita in Israhell la STAPANII lor, Marika Vasilieva, muierea prim sinistrului Rromarlan Vasiliev, s'a afisat in slapi de plaja, alaturi de muierea lui Barak-Broga, prim sinistrul IsraHellian poreclit "muierea", pentru ca se deghiza ca sa poate ucide Arabi. Faptul ca Rromarlanii sunt cunoscuti ca capsunarii si hotii Jewropei, in 2013, i se datoreaza Rudarului disparut. Faptul ca'si semna "poeziile" cu pseudonimul "mischiu"(cuvant grecesc ORIBIL), demonstreaza caracterul Artizanului Holocausrului Romanilor. Aferim!

Pagina a fost generata in 2.7421 secunde