PSD, mesaj pentru Iohannis:

"Activitatea guvernamentală și interesele țării nu pot sta la cheremul președintelui"

339
PSD i-a cerut, prin intermediul unei postări pe Facebook, președintelui Klaus Iohannis, "să dea o explicație rezonabilă cetățenilor privind blocajele sistematice din ultima perioadă", adăugând că "activitatea guvernamentală și interesele țării nu pot sta la cheremul președintelui".

"Iohannis este dator să dea o explicație rezonabilă cetățenilor privind blocajele sistematice din ultima perioadă! Activitatea guvernamentală și interesele țării nu pot sta la cheremul Președintelui. Îi reamintim domnului Iohannis că ar trebui să reprezinte și să respecte toți românii, nu doar pe cei care susțin PNL", au scris social-democrații pe pagina oficială de Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, luni, că va refuza a treia oară propunerile de miniștri, ultima variantă înaintată de premierul Viorica Dăncilă fiind Lia Olguța Vasilescu pentru portofoliul Dezvoltării și Mircea Drăghici la ministerul Transporturilor.

"Da, aceste două propuneri vor fi refuzate în cursul acestei săptămâni. Într-o zi, două vor fi finalizate documente și reexpediate la Guvern", a declarat președintele Klaus Iohannis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4731 secunde