49 de candidați liberali s-au înscris pe lista pentru alegerile europarlamentare

232
49 de candidați liberali s-au înscris  pe lista  pentru alegerile europarlamentare - 49-1538499067.jpg
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, că 49 de liberali și-au depus candidatura pentru a figura pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, printre care și primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

"S-a încheiat procesul de depunere a candidaturilor, s-au înscris 49 de candidați în cursa pentru a obține loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Pe lângă candidații care sunt cunoscuți deja, Crin Antonescu, Vasile Blaga, Alina Gorghiu, și-a depus candidatura Mircea Hava și mă bucur că primarul municipiului Alba Iulia, municipiul unirii în anul Centenarului, a luat această decizie de a candida la Parlamentul European și sunt convins că va reprezenta România cu cinste acolo. Și-au depus candidatura și Siegfried Mureșan, Daniel Buda, Dan Motreanu, primarul Ghiță Falcă, Marian-Jean Marinescu, Cristian Bușoi. Avem niște criterii de evaluare a candidaturilor pe care le vom aplica", a spus Orban, la finalul ședinței Biroului Executiv al PNL.

El a menționat, de asemenea, că deocamdată nu și-a depus candidatura, iar când va lua o decizie în acest sens va anunța.

Orban a afirmat că președintele partidului poate fi pus pe listă și după ce a expirat termenul limită pentru depunerea candidaturilor, pentru că există o astfel de prevedere în hotărârea Consiliului Național.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Septembrie 2018
Stire din Eveniment : Ludovic Orban, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 0.4138 secunde