Vanghelie este un tată sever! A spart petrecerea de majorat a fiului său

804
Vanghelie este un tată sever! A spart petrecerea de majorat a fiului său - vanghelie-1346074840.jpg
Alexandru Vanghelie a împlinit 18 ani, dar nu a avut parte de trei zile și trei nopți de distracție. Asta din cauza unui cuplu care s-a înfierbântat la puțin timp după miezul nopții, spre disperarea domnului primar.

Marian Vanghelie a ținut să organizeze ca la carte majoratul fiului său. Nu au lipsit focurile de artificii, dansatoarele și baia de spumă în piscină. Petrecerea a început încă de la prânz, când totul părea că merge ca la carte. După câteva ore, invitații au plecat pentru a-și schimba ținutele și au revenit pentru partea a doua a evenimentului, petrecerea de seară. Problema a fost că băuturile fine au început să-i afecteze pe unii dintre tineri, care au devenit prea dezinhibați, mai ales că majoritatea domnișoarelor au defilat în ținute cât se poate de provocatoare. 

Marian Vanghelie nu a fost deloc încântat de turnura de petrecere Playboy pe care evenimentul o luase, iar răbdarea sa a ajuns la limite după ce a văzut doi tineri care se încinseseră pe o canapea a clubului și au pornit o adevărată scenă erotică. Nervos, Marian Vanghelie a decis să spargă de urgență gașca. A grăbit focul de artificii, iar apoi le-a transmis angajaților clubului să trimită pe toată lumea acasă, deși abia trecuse de miezul nopții.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Octombrie 2011
Stire din Actual : Sarkozy a devenit din nou tătic
Pagina a fost generata in 0.4035 secunde