Soția lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt, a dezvăluit identitatea femeii aflate în mașina fostului tenismen

1336
Soția lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt, a dezvăluit identitatea femeii aflate în mașina fostului tenismen - c2g9mdlhyjc5odhjymnlzgq5mgmymzm4-1527577918.jpg
Brigitte Sfăt s-a săturat să fie sunată și întrebată în legătură cu incidentul în care a fost implicat Ilie Năstase, care s-a ales cu două dosare penale în numai câteva ore săptămâna trecută.

Aceasta a publicat pe contul de socializare o imagine cu tânăra care se afla în mașina soțului ei, atunci când fostul lider ATP a fost prins conducând sub influența alcoolului, scrie digisport.ro


Brigitte Sfăt a aflat identitatea femeii care se afla în mașină.

"Vă rog sa o sunați de astăzi înainte pe numita *** Alina pentru mai multe informații din dimineața cu pricina. Mulțumesc", a scris Sfăt.

Joi spre vineri, Ilie Năstase fusese dus cu cătușe la poliție pentru că nu s-a supus controlului după ce a fost oprit de agenții de circulație în zona cu restaurante și cluburi din Herăstrău.

După ce a plecat de la spitalul Floreasca, pe motocicletă, Ilie Năstase a fost oprit din nou de polițiști. A fost acuzat că a trecut peste linia dublă continuă și nu a oprit la culoarea roșie a semaforului.

Pentru că nu a vrut să prezinte documentele cerute, a fost din nou urcat în mașina poliției și dus la secție pentru întocmirea celui de-al doilea dosar penal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0015 secunde