Secretul soțului lui Teo Trandafir: e dependent de poker

427
Constantin Iosef, proaspătul soț al lui Teo Trandafir, a participat la PokerFest 2012, unde s-a așe-zat la masa de joc și s-a calificat în etapa următoare.

Teo se arată înțelegătoare și la curent cu ce înseamnă acest joc, nefiindu-i teamă de preconcepțiile cum că pasionații ar ajunge să își vândă tot ce au în casă pentru a sta din nou la masa de joc.

"Ce înseamnă capăt nu știu. Dar, dacă există șansă, mergem împreună până în pânzele albe. Dacă îmi zicea cineva acum șase luni că soțul meu o să joace poker, îi spuneam: «Aoleu, maică, asta înseamnă că vinde tot din casă!». Acum, însă, de când urmăresc feno-menul, m-am liniștit. Pokerul e un sport al logicii, al echilibrului, al rezistenței fizice Și nu e nici vorba de noroc. E muncă! Joacă și pe in-ternet, pe diverse site-uri de specialitate. El joacă, iar eu mă uit la TV. Când pleacă de la PC, să bea apă sau mai știu eu ce, este avertizat sonor când îi vine rândul la joc. Atunci eu îl strig și îi spun «Băi, vezi că te strigă ăștia la șotron!»", a mărturisit Teo Iosef Trandafir pentru Agenția de Presă Mondenă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Decembrie 2011
Stire din Monden : Teo vrea un tată pentru Maya
Luni, 12 Decembrie 2011
Stire din Monden : Teo Trandafir este aproape cheală
Sâmbătă, 04 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Teo Trandafir a demisionat din Parlament
Joi, 01 Decembrie 2011
Stire din Fun : La poker cu băieții
Pagina a fost generata in 0.5714 secunde