Sean Penn face un documentar despre Jamal Khashoggi. Actorul e la Istanbul

154
Sean Penn face un documentar despre Jamal Khashoggi. Actorul e la Istanbul - 636574183929184185apbooksseanpen-1544105361.jpg
Cineastul american Sean Penn va realiza un documentar despre jurnalistul saudit Jamal Khashoggi, ucis în urmă cu două luni în sediul consulatului Arabiei Saudite la Istanbul, potrivit bfmtv.com.



Potrivit agenției de presă turce Anadolu, actorul recompensat cu două premii Oscar și echipa sa de producție au filmat pentru acest documentar miercuri, în fața consulatului. În imaginile publicate în presa locală, Sean Penn apare îmbrăcat în negru din cap până în picioare, în timp ce vorbește cu un cameraman, în fața unui bariere a poliției turce care blochează accesul în consulat.

Jamal Khashoggi, jurnalist saudit care locuia în SUA și lucra, printre altele, pentru publicația The Washington Post, a fost ucis în sediul consulatului pe 2 octombrie.

Asasinatul a stârnit indignare la nivel mondial și a afectat imaginea Arabiei Saudite, prințul moștenitor Mohammed ben Salman negând orice implicare, în ciuda a numeroase acuzații.

Khashoggi era cunoscut ca un critic al prințului moștenitor al Arabiei Saudite.

Președintele american Donald Trump îl susține public pe prințul saudit, dar influenți senatori republicani l-au acuzat, marți, pe Ben Salman că ar fi "comandat" asasinatul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6552 secunde