Robbie Williams s-a căsătorit

322
Cântărețul Robbie Williams s-a căsătorit cu iubita lui, actrița americană Ayda Field, în cadrul unei ceremonii private, ce a avut loc sâmbătă, în reședința din Beverly Hills a cântărețului britanic, informează people.com.
Robbie Williams și Ayda Fields, care s-au cunoscut în 2006 și formează un cuplu din 2007, au schimbat jurămintele de credință în fața a 75 de invitați - membri ai celor două familii și prieteni apropiați - în reședința din cartierul Beverly Hills a cântărețului britanic.
"Ceremonia a fost frumoasă și romantică", a declarat o sursă pentru revista People.
"În sfârșit, Rob este fericit", a declarat tatăl cântărețului, Pete Conway, pentru tabloidul britanic News of the World. "Asta își doresc părinții pentru copiii lor și el este acum mai fericit ca niciodată. Ayda este foarte frumoasă, minunată și este atât de potrivită pentru el. Sunt strălucitori împreună", a adăugat Pete Conway.
După ceremonia oficială, care a durat aproximativ 30 de minute, invitații au participat la un cocktail party, unde au gustat preparate franțuzești și șampanie. Potrivit revistei People, petrecerea a continuat toată noaptea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 06 August 2010
Stire din Monden : Lily Allen e însărcinată
Miercuri, 04 August 2010
Stire din Monden : Charlie Sheen a scăpat de închisoare
Pagina a fost generata in 2.0764 secunde