Richard Gere REVINE în televiziune, după 25 de ani

148
Richard Gere REVINE în televiziune, după 25 de ani - richardgerecasatorie281169-1527022171.jpg
Richard Gere va reveni într-o producție de televiziune după o pauză de 25 de ani cu un rol - cel al unui mogul media - într-un serial dramatic produs de BBC Two, care va conține opt episoade, a anunțat marți Press Association.

În noul serial, intitulat "MotherFatherSon", Richard Gere, starul unor filme precum "Pretty Woman" și "Chicago", va juca rolul unui mogul media american, Max, un bărbat autodidact, al cărui imperiu financiar conține și un ziar londonez.

Alături de Richard Gere, din distribuția serialului va face parte și Helen McCrory, o actriță care s-a făcut remarcată grație interpretării sale din serialul "Peaky Blinders". În "MotherFatherSon", ea va juca rolul Kathryn, soția personajului interpretat de Richard Gere.

Billy Howle îl va interpreta pe fiul cuplului, Caden, al cărui stil de viață marcat de excese reprezintă o amenințare pentru viitorul ziarului britanic condus de tatăl său.

Richard Gere, premiat cu un Glob de Aur, a declarat că se bucură foarte mult pentru revenirea sa pe micile ecrane, unde starul hollywoodian a putut fi văzut cel mai recent în 1993, în lungmetrajul TV american "And The Band Played On".

"Au trecut aproape 30 de ani de când am lucrat în televiziune. Sunt încântat să colaborez din nou cu BBC la acest proiect minunat de opt episoade, alături de oameni atât de talentați, și care rezonează atât de mult cu timpurile în care trăim", a declarat Richard Gere.

Noul serial original produs de BBC Two a fost creat și scris de Tom Rob Smith, scenaristul filmului "Child 44" și al producției de televiziune "The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story".

Filmările de la serialul "MotherFatherSon" vor debuta la Londra și vor continua în vara acestui an în Spania. Serialul va conține opt episoade ce vor avea fiecare o durată de o oră.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2896 secunde