Răsturnare de situație. Vezi ce condiții pune Marcel Toader pentru împăcarea cu Gabriela Cristea

225
1
Răsturnare de situație. Vezi ce condiții pune Marcel Toader pentru împăcarea cu Gabriela Cristea - marceltoader-1371055466.jpg
Telenovela care se derulează de ceva timp între Marcel Toader și Gabriela Cristea se pare că a consemnat un nou episod. De data aceasta unul care promite rating: împăcarea.




"Prima condiție: să mă iubească. Și dacă ar fi să renunțăm și să revenim la viața de cuplu, normal că o să o iubesc și eu. Să mergem la terapie de cuplu. N-a fost de acord. Să muncească pentru a nu mai pierde timpul pe internet. Dacă revenim la cuplu, o să sparg toate calculatoarele. Să-și ceară scuze public pentru ce a spus despre mine.", sunt primele condiții puse de Marcel Toader pentru împăcarea cu Gabriela Cristea.
În continuare, fostul rugbyst mai are și alte doleanțe: "Să-mi ofere o vacanță de vis la Balcic. O să fie o vacanță spectaculoasă. Dacă vrea fertilizare in-vitro, să uite de mine. Să avem o relație intimă de patru ori pe săptămână. Să-mi iubească familia. Să se împace cu familia ei, asta înseamnă iertare, pentru că nu poți trăi așa la nesfârșit. Să meargă la mormântul mamei ei și cred că a făcut asta deja. Să-și iubească soțul. Să aibă grijă de banii familiei. Să renunțe la Camelia, prietena ei. Să-și aranjeze hainele, altfel i le arunc pe fereastră. Astea au fost dintotdeauna doleanțele mele și nu știu de ce nu le-a acceptat. Și ca să nu spună că nu m-am luptat pentru căsnicia noastră, îi las timp să se gândească până la miezul nopții.", scrie Libertatea.ro.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3758 secunde