Prima fotografie a bebelușului lui Meghan Markle și al Prințului Harry

227
Prima fotografie a bebelușului lui Meghan Markle și al Prințului Harry - primaimaginecubebelusulluimeghan-1557317186.jpg
Pe 6 mai, după o așteptare mult prea lungă, a venit pe lume copilul Ducilor de de Sussex. Iată prima fotografie a bebelușului lui Meghan Markle și al Prințului Harry, dată în sfârșit publicității de către proaspeții părinți!

Meghan Markle trebuia să nască la finele lunii aprilie, însă așteptarea s-a prelungit cu o săptămână, punând la răbdare încercarea tuturor, începând cu viitorii părinți și încheind cu fanii cuplului regal, pariorii și reporterii care pândeau de prea multă vreme momentul, în fața Palatului Windsor.


Pe 6 mai, anunțul mult așteptat a apărut pe contul de Instagram al Ducilor de Sussex: "Suntem încântați să vă anunțăm că Majestățile lor Ducele și Ducesa de Sussex au urat bun venit primului lor copil, dimineața devreme, pe 6 mai, 2019. Fiul Majestăților lor cântărește 3,200 kg. Atât Ducesa, cât și bebelușul sunt bine, sănătoși, iar cuplul mulțumește publicului pentru faptul că și-a exprimat entuziasmul și sprijinul în această perioadă specială din viețile lor".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.039 secunde