Pentru ce primește Pepe 45.000 de euro

937
Pentru ce primește Pepe 45.000 de euro - pepe1318768030-1318797091.jpg
Divorțul lui Pepe de Oana Zăvoranu, care a avut loc în primăvară, a însemnat nu doar separarea celor două vedete, ci și distrugerea efectivă a "cuibușorului" în care cei doi și-au trăit povestea de dragoste.

După ce soția lui a părăsit apartamentul din zona Unirii (București), Pepe a anunțat că va face plângere la poliție, în care să reclame atât distrugerea, cât și sustragerea unor bunuri care, susținea el, aparțineau firmei ce avea sediul chiar în acel imobil. În prezent, organele legii anchetează respectiva plân-gere, însă, în paralel, firma la care Pepe și-a asigurat casa a efectuat o expertiză, în vederea despăgubirii interpretului. 45.000 de euro este suma pe care Pepe o va primi, se pare, de la compania la care are polița de asigurare.

În aceste condiții, putem spune că s-a ales praful de căsnicia lui Pepe cu Oana, atât la propriu, cât și la figurat. În acest moment, singurul lucru care-i mai leagă pe cei doi este cămăruța de serviciu a apartamentului lui Pepe, bun obținut în timpul căsătoriei. Se pare că situația acesteia a rămas în aer, pentru că, deși Oana a declarat că i-o lasă lui Pepe, acest lucru nu s-a materializat în acte.

Pepe și Oana Zăvoranu au divorțat la notar, de comun acord și nu au mai deschis un proces separat pentru partaj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 August 2011
Stire din Diverse : Concert Pepe în Mamaia
Pagina a fost generata in 0.2758 secunde