Șoc la Hollywwod, un actor din Thor și Terminator Salvation s-a sinucis

de Cuget Liber Miercuri, 15 Mai 2019 385
Actorul american Isaac Kappy a murit luni, la vârsta de 42 de ani, el aruncându-se după un pod în statul american Arizona. Isaac Kappy a avut roluri în filme precum Terminator: Salvation, Thor sau Fanboys.


Isaac Kappy a murit pe loc, după ce a căzut pe șosea el fiind lovit și de o mașină. Într-o declarație a purtătorului de cuvânt al Departamentului de Sănătate Publică al statului Arizona, se specifică: "Pe 13 mai 2019, la ora 07.26 am (ora 17.26, ora României), am fost chemați pentru un bărbat carev a sărit de pe Podul Transwestern Road. El a fost lovit apoi de o mașină. Bărbatul a fost identificat ca fiind Isaac Kappy, în vârstă de 42 de ani, din Albuquerque, New Mexico". Moartea a fost catalogată drept sinucidere.

Cu două zile înainte de a-și pune capăt zilelor, Kappy lăsase un mesaj misterios pe contul său de Instagram, cu titlul: "Feriți-vă de omul care nu are nimic de pierdut, căci el nu are nimic de protejat". Apoi, textul continua cu "În cursul săptămânii trecute, în cadrul unei introspecții care trebuia să se fi întâmplat cu mulți ani în urmă, am ajuns la niște revelații neștiute despre caracterul meu. Este o dovadă a aroganței mele totale că aceste revelații nu le-am avut mai devreme. Vezi tu, m-am crezut un tip bun. NU SUNT un tip bun. De fapt, am fost un tip destul de rău pe toată durata vieții mele. Am vândut droguri. Am delincvențe fiscale. Am datorii. Mi-am abuzat corpul cu țigări, droguri și alcool. Am fost abuziv cu toți cei care m-au iubit, inclusiv cu FAMILIA mea".


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei