O actriță riscă 5 ani de închisoare din cauza unei rochii care a stârnit furia publicului

642
O actriță riscă 5 ani de închisoare din cauza unei rochii care a stârnit furia publicului - 62005729-1543758319.jpg
O actriță din Egipt a fost acuzată că instigă la indecență prin ținuta purtată în cadrul Festivalului de Film de la Cairo.


Rania Youssef a apărut într-o ținută neagră, transparentă, "expunându-și în mod neadecvat picioarele", scrie BBC News. Dacă va fi găsită vinovată, femeia ar putea fi închisă până la cinci ani, a declarat o sursă judiciară pentru AFP.


Acuzațiile i-au fost aduse de avocații Amro Abdelsalam și Samir Sabri, cunoscuți pentru procesele lor intentate vedetelor locale.

Ținuta doamnei Youssef nu respectă valorile, tradițiile și moralul societății și, prin urmare, a subminat reputația festivalului și reputația femeilor egiptene în particular", a declarat Sabri pentru AFP.

Într-un mesaj publicat pe rețelele sociale, actrita a declarat că "probabil nu a luat cea mai bună decizie privind ținuta de la festival".

"A fost pentru prima oară când am purtat rochia și nu mi-am dat seama că ar provoca atât de multă furie. Reafirm angajamentul meu față de valorile pe care a fost ridicată societatea egipteană", a adăugat ea.

Anul trecut, un tribunal egiptean a condamnat-o la închisoare cu executare pe cântăreața Shaimaa Ahmed pentru că a apărut într-un videoclip muzical în lenjerie intimă, consumând în mod nepotrivit o banană.

Sursa: BBC NEWS


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018
Stire din Monden : Tom Cruise a primit vești proaste!
Pagina a fost generata in 2.0737 secunde