NUNTĂ MARE în 2018? Șeful PSD, LIVIU DRAGNEA, despre căsătoria cu iubita sa în vârstă de 25 ani

1980
3
NUNTĂ MARE în 2018? Șeful PSD, LIVIU DRAGNEA, despre căsătoria cu iubita sa în vârstă de 25 ani - liviudragneanunta-1516431524.jpg
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit într-o emisiune televizată despre o posibilă nuntă cu iubita sa, în 2018, scrie libertatea.ro



Liviu Dragnea (55 de ani) are o relație cu Alexandra, o tânără de 25 de ani, iar diferența de vârstă nu reprezintă un obstacol pentru ei. Invitat într-o emisiune televizată, liderul PSD a vorbit și despre o posibilă nuntă, anul viitor.


"Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă", a spus Liviu Dragnea la Antena 3.


Liviu Dragnea a mai fost căsătorit o dată, cu Bombonica Prodana, alături de care are și o fiică, Alexandra. Fiica lui Liviu Dragnea are de câțiva ani o relație cu cântărețul Alexandru Mațaev.



Comentează știrea

Dj
20 ianuarie 2018
Moșul dragnea liviu nicolae !

Să-i fie rușine și-a lăsat frumusețe de femeie,adică nevasta, pe Bombonica și copiii, ce fel de exemplu este pentru familiile din România, când dragnea liviu nicolae se destrăbălează cu tinere fără omenie și cu mintea numai după bani și ros avera celor care au jefuit și prădat România de la așa zisa revoluție din1989 și pââână în prezent, adică respectiva amantă a lui dragnea liviu nicolae se face complice la ce face amantul ei, dragnea liviu nicolae, această individă trebuie trasă la răspundere pentru tot jaful, coruptului de politician de Teleorman, care are averi în România și în afara țării noastre bogată și oamenii săraciți cu bună știință de avarii și unii derbedeii de politicieni fără milă și iubire față de DUMNEZEU și români, pentru acest fapt merge atât de rău României și poporului român, pentru că avem în fruntea țării niște : hoți și desfrânați care au spurcat toate pe unde au trecut și trec, un exemplu în istoria noastră a fost și perioada interbelică când România a fost condusă de regele Carol al doilea lea, desfrâul atinsese cote maxime și unde au ajuns : România și poporul român, am ajuns să suferim 50 de ani de comunism și mari suferințe, istoria se repetă dar cu alți "actori" politici !?

Alex
20 ianuarie 2018
O parasuta!

Iubeste banii si faima, pe Dragnea, nu cred?

MIHAI
21 ianuarie 2018
SATISFACTII POLITICE SI SEXUALE

Incepem sa intelegem motivul aliantei dintre cei doi amorezi Dragnea si Tariceanu. Amandoi, adevarati eroi de la Curtea Noua, demonstreaza calitati virile nu doar in politica, ci si in domeniul erotic. Desi nu are rafinamentul si potenta lui Tariceanu, Dragnea ne demonstreaza ca nu este doar un eminent om politic, ci si un mascul vanjos. Nu este de mirare, avand in vedere ca are deja antrenament in a regula atatea probleme politice si de stat. Sătul de bombonele, Dragnea nu se multumeste cu seducerea babelor care-l voteaza,cu devotament erotic, si simte nevoia sa se ocupe si de tineret, ca sa-l creasca, sa-l formeze si sa-l educe in spiritul pesedist. Si cum nu poate sa se ocupe de tot tineretul, a ales o reprezentanta juna, belă, si rumena, suava, ca o garofita. dovedind , dovedind, asa dupa cum afirma, ca n-a stat degeaba in perioadele de absenta prelungita din Parlament si de la sediul partidului. Dupa cum putem constata, PSD prin grija stralucitului sau lider, pregateste schimbul de maine, incepand cu Alexandra, la fel de cuceritoare ca Alexandru cel Mare cu mârțoaga lui. Avea dreptate M. Kogalniceanu cand spunea candva : " Lasati sa faca si succesorii nostri ceva: sa nu regulam noi totul, lasati ca si viitorul sa reguleze ".

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7273 secunde