Nu se dezminte! Ronaldo s-a afișat cu CEL MAI SCUMP CEAS ROLEX

793
Nu se dezminte! Ronaldo s-a afișat cu CEL MAI SCUMP CEAS ROLEX - ddd-1578220456.jpg
Cristiano Ronaldo (34 de ani) a fost surprins având la mână cel mai scump ceas Rolex fabricat vreodată pentru publicul larg. Starul lui Juventus a apărut pe aeroport cu un Rolex GMT Master Ice la mână, fiind surprins de fotografii The Sun. Ceasul valorează aproape jumătate de milion de dolari. Ronaldo s-a afișat cu ceasul și într-o postare pe Instagram, unde apare alături de partenera sa, Georgina Rodriguez.

În ultimul deceniu, Cristiano Ronaldo a strâns o avere de 800 de milioane de dolari, fiind al doilea cel mai bogat sportiv din ultimii zece ani. Lider este pugilistul Floyd Mayweather, care în ultimul deceniu a încasat 915 milioane de dolari.

Cristiano Ronaldo câștigă mai mult din postările pe Instagram decât din salariul pe care îl încasează ca jucător la Juventus. Starul portughez primește aproape 50 de milioane de dolari pe an prin simple imagini postate, fiind cea mai bine plătită celebritate de pe Instagram.

Conform goal.com, Cristiano Ronaldo are un salariu de invidiat la campioana Italiei, 34 de milioane de dolari, care nu se compară însă cu câștigurile obținute de pe urma postărilor pe rețelele sociale, unde îi intră în cont aproximativ 975 de mii de dolari la fiecare postare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5655 secunde