Nicole Kidman: "Tom Cruise nu știe să facă sex"

742
1
Nicole Kidman:
Fosta soție a actorului din "Misiune Imposibilă" îl face de râs în public.


Au fost căsătoriți timp de 11 ani și divorțul lor a fost extrem de discret. Era practic imposibil să nu transpire niciodată nimic din perioada 1990-2001, când Nicole Kidman și Tom Cruise formau cel mai frumos cuplu de la Hollywood.

"Am avut mare noroc că l-am întâlnit pe actualul meu soț, Keith Urban, pentru că mi-a dat încrederea în mine și în feminitatea mea. Mariajul cu Tom nu a fost unul foarte pozitiv. Iar la capitolul viață sexuală, abia acum înțeleg ce înseamnă să faci dragoste", a declarat Nicole Kidman, de 45 de ani, într-un interviu acordat RadarOnline.

Dacă simpaticul Urban a reușit să "îi redea sexualitatea", înseamnă că Tom, acum în vârstă de 50 de ani, i-a inhibat-o. 

"Cu Tom nu puteam să mă manifest și să îmi valorific potențialul sexual, însă acum simt că renasc", a mai punctat Nicole. 

Gurile rele, citate de National Enquirer, susțin că între 1990 și 2001 cuplul făcea sex din an în Paște. Și asta nu pentru că Nicole nu voia, ci pentru că Tom nu știa foarte bine cu ce se mănâncă romantismul. Actrița a evitat să ofere detalii picante, încheind într-o notă amicală: "sunt alături de Tom pentru că trece printr-o perioadă grea după divorțul de Katie Holmes".


Comentează știrea

Mario
12 octombrie 2012
Fara credibilitate

Nu o cred pe proasta asta. Si despre Romania a spus ca nu a iesit in oras ca a auzit ea, ca avem ursi pe strada. Asa ca nu ma mir daca nici ce e ala sex nu stie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2522 secunde