Naomi Campbell, din nou pe podium pentru Valentino, după 14 ani de absență

189
Naomi Campbell, din nou pe podium pentru Valentino, după 14 ani de absență - modelnaomicampbellwalkstherunway-1548328290.jpg
Top modelul Naomi Campbell a defilat, pentru prima dată în 14 ani, pentru casa Valentino, care și-a prezentat colecția de primăvară la săptămâna modei de la Paris, scrie News.ro.


Prezența ei pe podium a fost una neașteptată. Campbell, în vârstă de 48 de ani, a încheiat prezentarea colecției de primăvară 2019 purtând o creație a lui Pierpaolo Piccioli - o rochie neagră, lungă, transparentă.

În trecut, modelul - cu o carieră în modă de 33 de ani - a încheiat numeroase show-uri Valentino. Ultima dată când britanica Naomi Campbell a defilat pentru Valentino a fost în 2005, la prezentarea colecției de primăvară.

Pierpaolo Piccioli, directorul creativ al casei Valentino, s-a alăturat modelelor Naomi Campbell, Sabah Koj, Liya Kebede, Kaia Gerber, Akiima Nyarach Abouch, Ayak Veronica, Mariacarla Boscono, Ugbad Abdi, Natalia Vodianova și Adut Aketch la finalul prezentării haute couture care a primit laude din partea criticilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6724 secunde