Motivul pentru care Tom Cruise a întrerupt orice legătură cu fetița lui

424
Motivul pentru care Tom Cruise a întrerupt orice legătură cu fetița lui - 00squareholdingsurikatie-1529918329.jpg
Ziarele din SUA vorbesc în ultima perioadă despre relația pe care Tom Cruise o are cu fiica lui, Suri. Aparent, actorul nu a mai vorbit cu propriul său copil de ani de zile și totul din cauza Scientologiei, religia pe care a adoptat-o în 1990.


Mai multe ziare din SUA scriu că au trecut cinci ani de la ultima întâlnire dintre Tom Cruise și fiica lui, Suri. Mai mult, conform publicației Inquisitr, managerul lui Tom a contactat fan clubul actorului, cerând să nu se mai posteze pe site-ul lor poze cu micuța Suri. "Vă rog să nu mai postați nimic legat de Suri. Ea nu mai face parte din viața lui Tom. Dacă mai continuați, o să șterg pozele, apoi o să scap de voi", ar fi fost mesajul managerului.


Surse din anturajul lui Katie Holmes, citate de ziarele americane, susțin că ea l-ar fi sunat pe Tom Cruise, cerându-i să se întâlnească cu fiica lui, dar totul a fost în zadar.

"Este frustrant pentru Katie. Ea nu vrea ca divorțul să o afecteze pe fetiță. Nu este corect. Tom este tatăl lui Suri și ar fi normal să aibă o relație bună cu ea", spun prietenii lui Katie Holmes.


"Suri s-a obișnuit cu gândul că nu are un tată. Pe măsură ce crește, începe să înțeleagă cine e tatăl ei și că el este un actor foarte cunoscut cu o viață plină. Dar asta nu face lucrurile mai ușoare pentru un copil care nu și-a mai văzut tatăl de ani de zile…"

După unele păreri, programul încărcat al lui Tom Cruise nu are nicio legătură cu faptul că acesta nu și-a mai văzut copilul de atâta timp. De vină ar fi mai marii religiei scientologice, care nu sunt de acord ca actorul să aibă o relație cu fiica lui din moment ce aceasta nu este crescută în sânul sectei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3967 secunde