"Monica Tatoiu îmi e simpatică, dar de ce își dă cu părerea despre orice?"

1005
1
Andrei Gheorghe a ieșit de ceva timp din lumina reflectoarelor, dar cu toate acestea susține că nu-i scapă nimic, că sta "la pândă" și e atent la tot ce se întâmplă. Mai mult de atât, spune despre el că s-a schimbat.

Mulți au gândit-o, dar nu la fel de mulți au avut curajul să i-o spună în față. Andrei Gheorghe recunoaște însă cu nonșalanță, că este un tip arogant.

"Sunt catalogat drept arogant... pentru că sunt. Dacă prin "aroganță" înțelegem tupeu, atunci nu e o calitate. Sau este un skill vicios de supraviețuire în România. Dacă "aroganța" e bine controlată și este rezultatul unor păreri spuse răspicat, e ceva cu care ceilalți din jur trebuie să se obișnuiască", a recunoscut Andrei Gheorghe, care susține că s-a schimbat destul de mult și că acum, în 2012, este mult diferit de cel pe care îl știe lumea.

"Sunt atent. Atent la orice. Stau la pândă. Pot spune că m-am schimbat de-a lungul timpului, dar e vorba de calitatea schimbării. Numai boii persistă, e chiar suspect să nu te schimbi", a declarat în stilul caracteristic Gheorghe, într-un interviu acordat werock.ro

Celebru pentru modul în care își expune părerile, deseori Andrei Gheorghe este invitat să-și exprime opinia în tot felul de talk-show-uri. Se pare însă că nu întotdeauna acest lucru este pe placul lui și nu este de acord cu cei care vorbesc pe orice subiect de dragul de a vorbi: "Îmi e tot mai jenă pentru că trebuie să emit și să ascult opinii. Deseori, eu nu am nici o părere despre ce se discută acolo. Mie Monica Tatoiu îmi e simpatică, dar de ce își dă cu părerea despre orice?"

Comentează știrea

Tila
4 februarie 2012
Monica Tatoiu

Cine e frate Monica Tatoiu , ca m-ati innebunit? De ce apare peste tot? Mi-a frica sa mai bag fierul de calcat in priza , sa nu apara si aici ! Si mai sunt si alte " datatoare cu parerea " abonate pe toate ecranele. Cred ca daca nu sunt chemate , se pi ... pe ele de ciuda.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3383 secunde