Model mort, după ce a căzut în râpă și a înghețat de frig

2302
Model mort, după ce a căzut în râpă și a înghețat de frig - gigiwu041-1548144707.jpg
Modelul Gigi Wu (36 de ani), cunoscută drept "The Bikini Hiker" pentru escaladarea munților în costum de baie, a fost găsită moartă, la 28 de ore după ce aceasta anunța, printr-un apel prin satelit, că a alunecat într-o râpă în apropierea muntelui Yushan, din Taiwan.


O femeie din Taiwan, cunoscută pentru faptul că urca pe munte îmbrăcată în costum de baie pentru a se fotografia, a fost găsită înghețată în parcul național din Taiwan, relatează adevarul.ro. Gigi Wu, supranumită "The Bikini Hiker", a postat despre drumeția ei pe social media. Ea plecase singură într-o excursie în Parcul Național Yushan.

După mai bine de o săptămână, ea a sunat un prieten, cu ajutorul unui telefon prin satelit, și i-a spus că a căzut într-o râpă. Wu a spus că este blocată, deoarece nu poate să se miște din cauza rănilor suferite în timpul căderii.

Serviciul de salvare al insulei a declarat că a încercat să trimită elicoptere de salvare de la Black Hawk la locația sa de trei ori, dar zborurile au fost influențate de condițiile meteorologice nefavorabile.

Elicopterele au început căutarea ei, însă condițiile meteo au făcut ca trupul neînsuflețit al tinerei să fie găsit abia după 28 de ore. Salvatorii ajunși la fața locului spun că așteaptă o vreme stabilă pentru a-i scoate corpul lui Wu din râpa îngustă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2011 secunde