Mihai Morar, marcat de spusele unui cerșetor

432
1
Prezentatorul TV Mihai Morar a povestit, în cadrul unei emisiuni, o întâmplare care l-a marcat profund și al cărui protagonist a fost un cerșetor.

"Deasupra pasajului de la Băneasa e un domn care cerșește. E fost profesor universitar la Agronomie. În momentul acesta, e bolnav de Parkinson și strânge bani în intersecție fie ploaie, fie ninsoare. I-am dat niște bănuți în week-end și mi-a zis: «Eu am fost profesor universitar la Agronomie, de horticultură, pe dovedite. Am învățat un singur lucru. Când vă enervați să refulați. Pentru că din cauza tuturor problemelor, a stresului, eu am făcut Parkinson». E unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le-am primit în ultima vreme", a povestit Mihai Morar. 

Comentează știrea

nm
29 martie 2013
ia sa vedem

ce mai im BUCA morar ca deunazi zicea ca vroia sa se faca traficant de droguri cand era in facultate. acum o baga cu cersetorul. ce tip nesarat si plictisitor. mai bine sa isi vada de porcaria aia de emisiune pe care am urmarit-o doar trei zile , la inceputuri. e las fel de neinteresant arogant si batranicios in mentalitate ca si mamarutza. mars dracu ca faci curent

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9852 secunde