Meghan Markle a pus totul la punct! Care va fi lovitura finală asupra Casei Regale

362
Meghan Markle a pus totul la punct! Care va fi lovitura finală asupra Casei Regale - megansursasuperguidenl-1580387513.jpg
Este Meghan Markle gata pentru un nou început după evadarea de la Casa Regală? Se pare că da, pentru că fosta actriță și-a exprimat dorința de a reveni în lumina reflectoarelor de la Hollywood, conform evz.ro.

"Meghan caută activ reprezentant. Ea a început mobilizarea" , a declarat o sursa spune Us Weekly. "Poate fi un manager sau un agent pentru a o reprezinta în viitoarele proiecte profesionale".

Între timp ducele și ducesa de Sussex au vorbit cu șeful Disney, Bob Iger, pe covorul roșu, la premiera europeană, de la Londra, a filmului "The Lion King", din iulie anul trecut. Iar pe parcursul conversației lor, Meghan ar fi glumit spunând: "Tocmai de aceea suntem aici pentru a demara un proiect".

O sursă a declarat recent că Meghan este "atât de fericită" să înceapă un nou capitol, iar și Harry este "foarte încântat".

Se poate observa clar că lui Meghan îi este dor de platourile de filmare și că nu mai poate sta departe de lumea de la Hollywood. O lume care i-a adus faimă și bani după ce a primit rolul din celebrul serial TV Suits (Costume).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3818 secunde