Marina Almășan și Victor Socaciu au divorțat

1062
Marina Almășan și Victor Socaciu au divorțat - marinaalmasansocaciu1-1332940904.jpg
Victor Socaciu a divorțat de Marina Almășan, în secret, în urmă cu două săptămâni, la notariat, relatează Click.ro. Motivul despărțirii a fost infidelitatea vedetei tv. Mariajul dintre cei doi a durat 13 ani. Marina l-a înșelat pe interpretul de muzică folk cu Georgică Cornu, supranumit "regele asfaltului din Banat".

Marina și Georgică au fost surprinși de mai multe ori împreună, în decembrie 2011. S-au întâlnit în mai multe locații secrete, ba chiar au plecat și din țară.

Victor Socaciu a decis, se pare, să ia măsuri radicale când s-a convins că este înșelat. "Marina este un capitol închis pentru mine. Am divorțat de ea, de două săptămâni, la notariat. Nu mai locuim împreună", a declarat, ieri, în exclusivitate pentru click.ro, Victor Socaciu.

De partea cealaltă, Marina Almășan aruncă întreaga vină a eșecului din mariaj pe umerii fostului soț: "Îmi pare rău să constat că Victor nu poate să-și asume eșecul căsniciei noastre - eșec despre care el știe foarte bine că este singurul vinovat încă de acum 10 ani. Probabil din dorința de a nu-și pierde fanii, prietenii și alegătorii, Victor a decis să ignore eforturile mele din toți acești ani de a menține familia unită și de-clanșează acum mascat, prin alții, această vendetă mediatică, plină de venin și minciuni. Nu doresc deocamdată să comentez fotografiile apărute în presă - care în realitate au un cu totul alt context -, pe care Victor îl cunoaște foarte bine. Din respect pentru cei 16 ani petrecuți alături de el, precum și din dragoste pentru fiul nostru, mă voi abține - cel puțin deocamdată - să dezvălui adevăratele motive, unele dintre ele foarte intime, ale despărțirii noastre. Chiar și în aceste condiții, îi doresc lui Victor să fie fericit și, mai ales, sănătos", a declarat pentru MEDIAFAX Marina Almășan, prezentator și producător în TVR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3049 secunde