Marcel Pavel vorbește despre relația sa cu... iubita lui Ștefan Bănică

464
Marcel Pavel vorbește despre relația sa cu... iubita lui Ștefan Bănică - lavinia-1385727426.jpg
Marcel Pavel fusese luat în vizor, în 2009, de paparazzi, el fiind surprins adesea intrând în apartamentul colegei sale de scenă Lavinia Pârva, care se plângea că îi este "frică să doarmă singurică".

La acea vreme, solistul nu a dorit să facă vreun comentariu, iar când a fost pus la colț de ziariști, în cadrul filmărilor emisiunii "Conferința de presă", artistul a dat un răspuns meșteșugit.

Marcel a ținut să precizeze din start că, de-a lungul anilor, a fost combinat de presă cu mai multe soliste, inclusiv cu Luminița Anghel și cu Monica Anghel.

A evitat însă să o aducă în discuție pe Lavinia, actuala iubită a lui Ștefan Bănică jr, despre care s-a spus că i-ar fi stricat căsnicia cu Andreea Marin, căci ei se vedeau pe ascuns încă de acum doi ani. Când a venit totuși vorba despre ea, artistul n-a fost prea relaxat.

Recunoaște că e o femeie frumoasă

"Eu am fost coleg cu Lavinia în sensul că aparțineam de aceeași casă de producție și ne-am întâlnit la vremea respectivă în vederea unei colaborări. Am fost combinat cu mai multe colege de breaslă de către cei din presă, dar dacă sunt un domn și le ajut să care din bagaje, asta înseamnă oare că suntem combinați? Oricum, recunosc că Lavinia este o femeie foarte frumoasă!", a mai susținut Marcel, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0969 secunde