Mandat de arestare pe numele lui Justin Bieber

217
1
Mandat de arestare pe numele lui Justin Bieber - justinbieberarresstedthatgrapeju-1428745687.jpg
Un judecător argentinian a emis un mandat de arestare pe numele lui Justin Bieber, după ce acesta a refuzat să răspundă acuzațiilor că ar fi cerut gărzilor sale de corp să atace un fotograf în 2013, relatează The Independent.



Judecătorul Alberto Julio Banos a ordonat "reținerea imediată" a lui Bieber și a bodyguarzilor Hugo Alcides Hesny și Terrence Reche Smalls.

Un e-mail trimis unui reprezentant al vedetei pop canadiene nu a primit pe moment vreun răspuns.

Bieber este acuzat că și-a trimis bodyguarzii să-l atace pe fotograful Diego Pesoa în fața unui club de noapte din Buenos Aires. Cântărețul nu s-a mai întors din acel moment în Argentina pentru a răspunde întrebărilor cu privire la acest incident.

În conformitate cu legislația argentiniană, Bieber riscă între o lună și șase luni de închisoare, dacă este găsit vinovat pentru agresiune, scrie Agerpres.


Comentează știrea

costy
11 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Zi cu emoții pentru Elena Udrea!
Vineri, 10 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Elena Udrea rămâne în arest
Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Darius Vâlcov rămâne în arest
Vineri, 03 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Elena Udrea rămâne în arest
Pagina a fost generata in 1.7264 secunde