Luis Fonsi, premiat pentru melodia "Despacito. Artistul va concerta în România

5030
Luis Fonsi, premiat pentru melodia

Articole de la același autor

Cele mai importante premii, din industria muzicală mondială le-au fost decernate, în urmă cu doar câteva ore, artiștilor, la Las Vegas. 


Așa cum era de așteptat, melodia "Despacito" a bifat un nou succes, așa că, din șapte nominalizări, Luis Fonsi a plecat acasă cu cinci premii Billboard, pentru piesa care a isterizat, până acum, întreg mapamondul. Aceasta a fost nominalizată la următoarele categorii: Cea mai bună melodie din Top 100, Cea mai bună melodie latino, Cea mai difuzată melodie (video), Billboard Music Award for Top Collaboration (remixul cu Justin Bieber) și Billboard Music Award for Top Selling Song (cea mai vândută piesă). 


Cei care vor să-l vadă live pe Luis Fonsi au ocazia s-o facă în cadrul Festivalului "El Carrusel", care va aduce "Despacito", la București, pe 1 iulie, în cea de-a doua zi de festival. Aici, artistul va susține un recital, pe scena de la Romexpo, alături de trupa lui de instrumentiști, dar și dansatori. Show-ul artistului va avea aproximativ o oră de muzică live, iar spectatorii vor auzi și cânta, alături de acesta, frumoasele lui balade de dragoste, dar și hit-urile "Despacito" sau "Echame la culpa". Menționăm că "El Carrusel" este unul dintre cele mai grandioase evenimente organizat vreodată în România, unde, de la an la an, nume mari ale muzicii internaționale vor urca pe aceeași scenă. Prima ediție va avea loc pe parcursul a două zile, 30 iunie - 1 iulie, iar "capetele de afiș" ale festivalului sunt Maluma și Luis Fonsi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9439 secunde