Logodnicul Elenei Udrea, mesaj impresionant din Costa Rica, cu bebelușul în brațe

821
Logodnicul Elenei Udrea, mesaj impresionant din Costa Rica, cu bebelușul în brațe - alexandrov00717800-1538980741.jpg
Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, este foarte activ pe pagina personală de Facebook după ce iubita sa a fost arestată de către Interpol în Costa Rica, scrie romaniatv.net


Adrian Alexandrov a scris un mesaj de încurajare în care și-a exprimat dorința ca Elena Udrea să nu fie ținută prea mult timp departe de micuța Eva Maria. Apoi a revenit luni dimineața, cu un alt mesaj, alături de o fotografie a bebelușului.

În primul mesaj, Adrian Alexandrov le-a mulțumit prietenilor pentru mesajele de încurajare: "Am ales sa fac aceasta postare, cu Elena si fetita noastra Eva Maria, in semn de multumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastra, de sustinere si incurajare. Trecem prin momente dificile, si tot ce ne dorim este ca micuta noastra, un suflet nevinovat... sa nu fie tinuta departe de mama ei, pentru ca acum este momentul in care are are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternica, si va trebui sa ramana puternica in continuare pentru ea si pentru fetita noastra. PS: Imi este greu sa inteleg, sau sa procesez lipsa de umanitate a unor persoane din Romania, care gasesc satisfactie in smulgerea unui copil de doar doua saptamani, din bratele mamei".

Adrian Alexandrov a revenit luni cu o imagine înduioșătoare a fiicei sale pe care o ține în brațe. Alături de imagine el a scris un citat emoționant despre sentimentul pe care îl resimte cineva atunci când devine părinte: "Există locuri in inimă despre care nici măcar nu știi că există, până când nu iubești un copil".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7599 secunde