Leo Iorga și-a anulat toate concertele! Artistul are cancer la plămâni

234
Leo Iorga și-a anulat toate concertele! Artistul are cancer la plămâni - compactbromexpobucuresti12iunie2-1549959296.jpg
Leo Iorga (54 de ani), diagnosticat cu cancer la plămâni, în urmă cu nouă ani, va suferi o nouă intervenție chirurgicală, de data aceasta în Germania. 


Leo Iorga a mai trecut prin alte cinci operații, de-a lungul timpului, în spitalele din țară. Ca să facă rost de bani, Leo scosese la vânzare vila lui, de 200.000 €, din Eforie Nord, însă fără succes. Impresionați de drama artistului, prietenii și fanii au pus mână de la mână, reușind să strângă o sumă impresionantă, în doar câteva zile.

Leo Iorga și trupa lui erau așteptați pe 11 februarie să susțină un concert, la Berăria H. Din păcate, din cauza bolii, cunoscutul rocker a fost nevoit să anuleze recitalul, urmând ca în locul lui să urce pe scenă un alt artist celebru, Ducu Bertzi. Acesta a anunțat că îi va dona lui Leo tot onorariul:

"Radu Dragomir de la berărie ne-a spus că domnul Ducu Bertzi va cânta acolo în locul tatei și va face acest gest. Nu putem decât să îi mulțumim, înseamnă foarte mult pentru noi", a declarat Edy, fiul lui Leo Iorga, pentru Click!






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6333 secunde