Laura Cosoi și Smiley erau despărțiți de la Paște

1767
Laura Cosoi și Smiley erau despărțiți de la Paște - lauracosismiley-1339337573.jpg
După o relație de cinci ani, Laura Cosoi și Smiley au anunțat, în urmă cu câteva zile, că s-au despărțit. Se pare însă că lucrurile nu mai mergeau între ei din aprilie, susține site-ul bucătărescu.ro. "Deși se despărțise de Laura Cosoi de aproape două luni, Smiley a acceptat rugămintea celor de la PRO TV de a amâna anunțul oficial până în momentul în care fosta lui iubită urma să lanseze o emisiune la tv. Ceea ce s-a și întâmplat zilele trecute! Rațiunile de PR au prevalat în acest caz", se arată pe siteul citat. Programul încărcat al cântărețului ar fi erodat relația.

De altfel, Smiley și Laura n-au mai apărut de mult timp împreună la evenimentele mon-dene și chiar au ales să petreacă Paștele separat. Laura Cosoi și-a luat familia și au mers de Înviere la Vatican, în vreme ce Smiley a petrecut sărbătorile pascale în țară, alături de prieteni.

În ultimele luni, cei doi au fost surprinși împreună în două ocazii: în 11 aprilie, la primul concert unplugged al lui Smiley, la ProFM, precum și la ziua de naștere a prietenului lor, Alex Velea, la mijlocul lunii mai, când au părut extrem de distanți.

Despărțirea de iubită îi priește lui Smiley.

La doar câteva zile după ce despărțirea de Laura Cosoi a fost oficială, Smiley a avut plăcerea să fie intervievat chiar de fosta lui iubită, Sânziana Negru, VJ-iță la Music Channel.

A fost suficient acest eveniment pentru ca gurile rele să înceapă deja să vorbească despre o revenire a solistului în brațele basarabencei.

Sânziana Negru a avut o relație cu Smiley în perioada 2005 - 2007 și a pozat foarte sexy, aproape goală, în revista FHM. Ea a refuzat însă să pozeze complet goală în Playboy. (sursă: Bucatarescu.ro / FHM.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Iunie 2012
Stire din Monden : Sexul care duce la despărțire
Pagina a fost generata in 1.8194 secunde