Kirk Douglas, imagini memorabile la aniversarea de 101 ani

1218
Kirk Douglas, imagini memorabile la aniversarea de 101 ani - kirkdouglasmichaeldouglascatheri-1513345892.jpg
Kirk Douglas, ultimul star al Epocii de ur de la Hollywood, a împlinit luna aceasta venerabila vârstă de 101 ani. La fel ca în anii trecuți, membrii familiei au fost alături de el și i-au organizat o petrecere memorabilă.


Actorul Michael Douglas (73 de ani) a fost alături de tatăl său, împărtășind imaginile pe Facebook, alături de mesajul: "La 101 ani, tata este cu adevărat uimitor. Ne-am simțit incredibil!". De la petrecere nu au lipsit nici nora lui Kirk Douglas, Catherine Zeta Jones, fratele lui Michael și nepoții.


Legendarul actor a avut două torturi, ambele cu semnificații speciale pentru el. Primul era ornat cu floarea-soarelui, o trimitere la una dintre cele mai bune interpretări ale lui Kirk Douglas, cea a pictorului Vincent Van Gogh din filmul "Lust for Life", rol pentru care a primit și o nominalizare la Oscar.


Al doilea tort a fost sub forma unor mănuși roșii de box și a fost însoțit de mesajul: "La mulți ani Campionului!". Poate cel mai important moment al carierei lui Douglas a fost cel în care a refuzat rolul din "The Great Sinner" și a ales să joace într-un film cu buget redus, "Champion", în care a făcut un rol memorabil, care i-a adus și prima nominalizare la premiile Oscar.


Anul trecut, Kirk Douglas a mărturisit că soția sa, Anne Buydens (98 de ani), este secretul longevității sale. Cei doi sunt împreună de 64 de ani.

"Am fost suficient de norocos pentru a-mi găsi sufletul pereche și cred că mariajul nostru minunat și «orele de aur» petrecut în fiecare noapte stând de vorbă, m-au ajutat să supraviețuiesc și să trec peste orice obstacol", declara Douglas în 2016.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Decembrie 2016
Stire din Actual : Doliu în lumea cinematografiei
Duminică, 13 Noiembrie 2016
Stire din Actual : Anunț de ultimă oră de la Hollywood!
Marţi, 03 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Cine are o stea la Hollywood
Pagina a fost generata in 1.6064 secunde