Keo s-a răzbunat pe Andreea Bălan

473
Keo s-a răzbunat pe Andreea Bălan - 42109andreeasikeo1-1419808238.jpg
După ce a privit cum fosta lui iubită îi pângărește casa cu noul partener, Keo a decis să-i strice planurile și să rămână proprietar pe jumătatea lui de casă. Un cuvânt important în această problemă l-a avut și mama artistului.

Au trecut mai bine de nouă luni de când s-au despărțit, dar Andreea Bălan și Keo încă nu au reușit să cadă la învoială în privința locuinței comune din Pipera.

Keo s-a mutat în altă parte și este doar un musafir în partea lui de vilă, în timp ce Andreea se bucură de partea ei împreună cu noul iubit, pe care-l cazează acolo ori de câte ori acesta vine în România. În aceste condiții, Keo a fost categoric: nici nu vrea să audă să mai locuiască sub acoperișul pângărit de Andreea și de americanul ei, dar nici nu vrea să-i vândă fostei partea lui de casă, așa cum ea visează.

Artistul este hotărât să folosească vila ca studio de înregistrări și să-și facă alta, doar a lui. În prezent, Keo împarte cu Misty un apartament ce-i aparține artistului, dar își dorește un spațiu mai generos, de preferat o vilă, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Noiembrie 2014
Stire din Monden : "Încă nu m-am logodit"
Pagina a fost generata in 2.4965 secunde