Justin Bieber, șantajat de cei care i-au furat laptoul. Vezi aici ce pretind hoții

453
Justin Bieber, șantajat de cei care i-au furat laptoul. Vezi aici ce pretind hoții - guardiancouk-1350110298.jpg

Justin Bieber a rămas fără laptop. Hoții care i-au sustras obiectul l-au contactat pe artist prin intermediul rețelei de socializare Twitter și l-ar fi amenințat cu publicarea unor filmulețe personale, găsite în laptop, informează Mediafax.


De asemenea, hoții au încărcat online, pe YouTube, câteva înregistrări video ale lui Justin Bieber. Pretenția hoților nu constă în sume de bani. Aceștia își doresc ca Justin Bieber să le răspundă în mod direct la mesajele adresate și, mai mult decât atât, să recunoască în mod public acest aspect.


Tânărul artist a postat pe pagina sa de Twitter un mesaj prin care își anunță public dezamăgirea față de faptul că oamenilor nu li se respectă intimitatea.


"Idolul" adolescenților nord-americani se situează pe locul al doilea în topul Forbes al celor mai bine plătite vedete tinere. Cântărețul în vârstă de 18 ani a obținut venituri de 55 de milioane de dolari în perioada mai 2011 - mai 2012, potrivit topului Forbes făcut public în luna iulie, adaugă aceeași sursă.

 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Stire din Monden : Milioane de fani pentru Justin Bieber
Miercuri, 10 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Hoții au dat iama în magazine
Pagina a fost generata in 0.4285 secunde