Jurnalul Andreei Bălan, încuiat cu trei lacăte

239
1
Jurnalul Andreei Bălan, încuiat cu trei lacăte - andreeabalan3-1423217681.jpg
Andreea Bălan își păstrează toate amintirile din perioada sa de glorie cu trupa Andre și nu numai, într-un jurnal la care însă doar ea are acces.

De-a lungul timpului, de când era idolul generației ei, și crea isterie printre adolescenți cu trupa Andre, artista a înșirat pe hârtie toate gândurile sale, trăirile intense, bucuriile și dezamăgirile.

Doar că la jurnalul său, la care ține foarte mult, doar ea are acces. Asta pentru că Andreea îl ține încuiat cu nu mai puțin de trei lacăte, potrivit celor mărturisite de tatăl vedetei, Săndel Bălan.

"Nu știu exact ce a scris Andreea în jurnal. Probabil tot ce are legătură cu trupa Andre. Eu unul îmi amintesc foarte bine acea perioadă, în care practic, trupa Andre, le-a îmbogățit pe florărese, asta pentru că fetele se întorceau de pe scenă cu zeci de buchete de flori, de la fiecare spectacol", a mai spus Săndel Bălan pentru Libertatea.

Comentează știrea

burdy
8 februarie 2015
Oferta lucru!

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Decembrie 2014
Stire din Monden : Keo s-a răzbunat pe Andreea Bălan
Vineri, 14 Noiembrie 2014
Stire din Monden : "Încă nu m-am logodit"
Pagina a fost generata in 2.0773 secunde